.
kuchyňské a kuchařské - Chef's Knives
Všestranný
Kuchařský nůž je známý jako "všestranný" a je to jeden z nejdůležitějších nožů, především v evropské kuchyni. Je charakterizován mírně širší a delší čepelí než univerzální ( Utility ) nůž, jehož ostří se zužuje na střed. Pro domácí použití jsou obvykle používány nože s délkou čepele 18 až 24 centimetrů. Profesionální šéfkuchař se však opírá o délku čepele mezi 24 a 33 centimetry. Japonský Gyuto má podobný tvar jako evropský šéfkuchařský nůž. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný kuchyňský nůž problémem
Očekáváme
Hokiyama-Tosa-Ichi Shadow-nůž Gyuto 210 mm
Očekáváme
nůž Gyuto (Chef) 210 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Skladem
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
Očekáváme
ZRB-1206G REVOLUTION BLACK Nůž šéfkuchařský Kiritsuke 23cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
ZRB-1205G REVOLUTION BLACK Nůž šéfkuchařský Gyuto 21cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZ2-4007DH SUPREME HAMMERED Nůž šéfkuchařský Gyuto 24cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZ2-4005DH SUPREME HAMMERED Nůž šéfkuchařský Gyuto 21cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZ2-4003DH SUPREME HAMMERED Nůž Santoku 18cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZX2-4005V SUPREME TWISTED Nůž šéfkuchařský Gyuto 21cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZ2-4005DR SUPREME RIPPLE Nůž šéfkuchařský Gyuto 21cm MCUSTA ZANMAI
Očekáváme
TZ2-4003DR SUPREME RIPPLE Nůž Santoku 18cm MCUSTA ZANMAI
Skladem
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech