.
Skladem
Boning (vykošťovací) nůž 170mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře
Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM, tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
Honesuki-Kaku 150 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
KC-750 Honesuki-Kaku 150 mm, kuchařský nůž
Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 165 mm
Skladem
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 170 mm
Skladem
KC-335 Honesuki-Maru 140 mm, profi řeznický nůž
Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 140 mm
Skladem
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž
Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 170 mm