.
Skladem
filetovací nůž na ryby 200 mm PIRGE GASTRO & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže z ryb a porcování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 200 mm
Očekáváme
japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !
Očekáváme
Nůž je bez originální krabičky !!
Nůž Sujihiki je nejlepším pomocníkem pro plátkování a filírování ryb a masa, uplatní se všude tam, kde je třeba jednoho čistého řezu. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť skvěle padne do ruky.
Skladem
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře
Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM, tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 170 mm
Skladem
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm
Skladem
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
Skladem
řeznický filetovací nůž 400 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže a porcování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 400 mm
Skladem
řeznický filetovací nůž 400 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže a porcování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 400 mm