Kategorie

.

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

9 999,00 Kč

Očekáváme

3 225,86 Kč

Skladem

3 225,86 Kč

Skladem

3 816,34 Kč

Skladem

5 458,31 Kč

Skladem

2 399,43 Kč

Skladem

2 723,71 Kč

Skladem

2 399,43 Kč

Skladem

4 917,44 Kč

Skladem

3 166,57 Kč

Skladem

18 999,00 Kč

Očekáváme

19 999,00 Kč

Očekáváme

Očekáváme

japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !

Není skladem

Skladem

Poslední kus skladem

Skladem

Skladem

Skladem

Poslední kus skladem
2 399,43 Kč

Skladem

Skladem

2 399,43 Kč

Skladem

4 917,44 Kč

Skladem

Poslední kus skladem
3 166,57 Kč

Skladem

Očekáváme

Kengata Yanagiba Hienn 270 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm

Není skladem

Očekáváme

Kengata Yanagiba 300 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & oboustranně broušený japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 300 mm

Není skladem