.
Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.
Skladem
nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
Skladem
SXLTO-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & octagonová kroucená (twisted) rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 167 mm
Skladem
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Očekáváme
japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !
Skladem
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh & délka čepele 270 mm
Očekáváme
nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & molybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 210 mm
Skladem
nůž na chléb a pečivo Bread 233 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & molybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 233 mm
Očekáváme
Yanagiba/Sashimi 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
Očekáváme
Takobiki 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 210 mm
Skladem
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 360 mm
Skladem
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm