.
Řada nožů, která byla vyvinuta, aby splnila požadavky kuchařů, zejména západní kuchyně. Jedná se o tzv. FULL-TANG konstrukci - čepel i část v rukojeti je z jednoho kusu oceli. Tím je nůž velice dobře vyvážený a získává mnohem větší pevnost a sílu. Nože mají tradiční a univerzální tvar západního nože. Čepel je vyrobena z damaškové oceli vg-10 pro vyšší výkon a ostrost. Tato řada nožů je určena především pro profesionály, ale také pro milovníky vaření.
Skladem
SXLFT-01 nůž Santoku 165 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 165 mm
Skladem
SXLFT-05 nůž plátkovací Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
Očekáváme
SXLFT-04 nůž špikovací, okrajovací petty 135 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 135 mm
Skladem
SXLFT-03 nůž Gyuto / Chef 210 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 210 mm
Skladem
SXLFT-02 nůž Gyuto / Chef 180 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 180 mm