Kategorie

.

Nože Dellinger SUSHI series mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 se vyznačuje dlouhodobou ostrostí při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Japonské nože Yanagiba jsou dlouhé krájecí nože určené především k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Jejich překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

2 379,00 Kč

Skladem

2 637,00 Kč

Skladem

Skladem

SXL-HD2095 Sashimi/Yanagiba 9,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 240 mm

Skladem

Skladem

SXL-HD20105 Sashimi/Yanagiba 10,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 280 mm

Skladem