.
Jednička ve Švýcarsku – důkaz kvality
Na českém trhu jsme se zatím příliš neohřáli, ale zeptejte se ve Švýcarsku, proč je Outdoorchef tak oblíbený. Díky ohledu na zdraví, pohodlné obsluze a preciznímu zpracování si naše grily oblíbí každý.
Nejzdravější grilování
Grilování obecně nemá pověst nejzdravějšího způsobu přípravy jídla. Bohužel zaslouženě! Zejména hořením odkapávajících šťáv (živočišných a rostlinných tuků) vznikají nebezpečné látky které kromě rušivé chuti také neprospějí vašemu zdraví.
Grily Outdoorchef toto ošéfovaly – tuk nikdy nepřijde do kontaktu s plamenem a je odváděn pryč. Vaše jídlo se tak připraví dietně a zdravě - bez spálené chuti, bez zbytečného tuku navíc a bez nebezpečných látek.
Technologie, která se stará o to, aby grilování mohlo být zdravé, se jmenuje Funnel™. Máme ji patentovanou, takže asi chápete, že konkurence by nás vzteky nejraději ugrilovala.
Chuť na prvním místě
Na to, abyste na grilu snadno připravili vynikající jídlo je nejvhodnější teplota okolo 300-350 °C. A samozřejmě předpoklad, že jídlo neolizují plamínky z hořících odkapávajícíh šťáv. Při splnění těchto dvou předpokladů je zaručeno perfektní grilování. A přesně to grily OUTDOORCHEF umí na jedničku! Tím je zaručen výsledek, který překoná vaše představy. Gril je uvnitř uzpůsoben tak, aby se žár k jídlu dostával rovnoměrně ze všech směrů a protože žádné plameny se s jídlem nesetkají, je opravdu těžké jej spálit.
Grilování je jen začátek. Obraťe trychtýř do opačné polohy, přikryjte ho mřížkou, na ni položte pánev či wok a váš zahradní gril se právě stal plnohodnotnou kuchyní, kde uděláte cokoliv od italského risotta přes restovanou přílohovou zeleninu až po čínské kuřecí nudličky.
Anebo nechte trychtýř ve výchozí polozici, navrch položte pizza kámen… a nic vám už nestojí v cestě proměnit těsto ve výborný domácí chléb nebo nadýchanou pizzu s křupavou kůrkou – výsledek očekávatelný pouze od grilů, které byly zkonstruovány pro práci nad 300 °C.
Grilování musí být radost a odpočinek
Nula procent práce, 100 procent potěšení. Snažíme se, aby grilování s Outdoorchefy vypadalo přesně takto.
Zapomeňte na obavy „aby se maso nespálilo“. Všechny naše grily jsou vybaveny kvalitními teploměry a díky systému Funnel™ zajišťujícímu nepřímé grilování se plameny nikdy přímo nedotknou vašeho jídla.
U grilů na uhlí jsme se postarali, aby doplňování uhlí bylo možné bez zbytečné manipulace s mřížkou. Pokud hledáte gril, který nabízí maximální komfort a pohodlí, můžete se spolehnout, že Outdoorchef si dal záležet na celém procesu grilování od podpalování po čištění.
Očekáváme
vpichovací teploměr & vodotěsný & bluetooth & 3 teploty na jedné obrazovce
Očekáváme
tajine je kořeněný pokrm typický pro Maroko & vhodné pro plynové a uhelné grily
Skladem
velký porcovací nůž 200 mm + vidlička & dárkové balení & nerezové provedení
Skladem
vpichovací teploměr & současně ukazuje dvě teploty & vydrží až 100 hodin provozu
Očekáváme
vpichovací teploměr & současně ukazuje dvě teploty & nastavitelný alarm & magnet pro upevnění
Očekáváme
velký nůž šéfkuchaře 200 mm & dárkové balení & nerezové provedení
Skladem
velký mosazný kartáč & snadné čištění zapečených nečistot
Očekáváme
nerezové nůžky & vnitřní pružina & pojistka
Skladem
kleště grilovací BBQ & nerezová ocel & praktický zamykací mechanismus
Skladem