.
Společnost Kitasho Co., Ltd. byla založena v roce 1964 v městě Seki, Japonsko. Její historie však započala již v roce 1930. Město Seki se nachází ve středu Japonska. Tomuto městu se po celém světě říká „Město nožů“. Název „Kanetsune“ byl převzat po slavném kováři (mečíři), který žil v období Muromachi kolem 14. – 15. Století. Za svůj život vyrobil mnoho vynikajícícg katan, které sloužily samurajům nejen v Japonsku. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu Katana ve městě Seki. Odkaz mistra KANETSUNE neseme dál a vyrábíme nože, které jsou oblíbené po celém světě. Historie výtoby katana ve městě Seki je starší více jak 800 let.
Očekáváme
KB-553 japonský lovecký nůž Kanetsune Subaru
japonský lovecký nůž Kanetsune & VG-10 / 31layers Damascus & rukojeť - plywood mahagon & délka čepele 180 mm
Očekáváme
KC-812 Kanetsune "Namishibuki" Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 210 mm
Skladem
KC-813 Kanetsune "Namishibuki" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 180 mm
Skladem
Sushikiri 240 mm, nůž na sushi
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & nůž na sushi & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 360 mm
Skladem
KC-822 Kanetsune "Minamo-Kaze" Gyutou/Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 210 mm
Skladem
KC-401 Kanetsune Deba 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 210 mm
Skladem
KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 180 mm
Skladem
KB-265 japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi Clip
japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi Clip & Blue Steel #2 / 15layers Damascus & rukojeť z plywoodu & délka čepele 125 mm
Skladem
KB-551 japonský lovecký nůž Kanetsune Subaru Drop Point
japonský lovecký nůž Kanetsune Drop point & VG-10 / 31layers Damascus & mahagonová rukojeť & délka čepele 100 mm
Skladem
KC-814 Kanetsune "Namishibuki" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 135 mm
Skladem
KC-401 Kanetsune Yanagiba 270 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 270 mm