.
Řada nožů na zpracování masa Kanetsune Meat Processing Knife Series, to jsou profesionální řeznické nože na zpracování masa, určené pro stahování, vykosťování, vykuchávání a krájení. Materiál čepele je SKD-12, vysoce uhlíková ocel, která zajišťuje vynikající dlouhotrvající ostří, s tvrdostí 60-61 HRC. Základní klasický jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Full tangová konstrukce s rukojetí z palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.
Skladem
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž
Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 170 mm
Skladem
KC-335 Honesuki-Maru 140 mm, profi řeznický nůž
Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 140 mm