.
AUS-10 – má obsah uhlíku 1,1% a je ze série japonských ocelí (AUS-6 – 0,65%C, AUS-8 – 0,75%C). Je srovnatelná se 440A, 440B a AUS-10 s ocelí 440C. Firma Cold Steel používá více AUS-8, která je z uvedených ocelí nejpopulárnější a má podobné tepelné zpracování jako ATS-34, ale je měkčí. AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako 440C, ale méně chrómu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Oceli AUS od AICHI STEEL CORPORATION se využívají pro výrobu velmi kvalitních nožů, nůžek a zdravotnických pomůcek. Mnohdy najdeme součásti z japonských ocelí AUS v potravinářském průmyslu.
Skladem
zavírací nůž Santoku Dellinger Olive Guillotine AUS-10 Sanmai & materiál čepeli - jádro z oceli AUS-10 Sanmai
Skladem
Nůž Big Chef 190 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 190 mm
Skladem
Nůž okrajovací 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 90 mm
Skladem
Nůž vykosťovací 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 145 mm
Skladem
Nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 225 mm
Skladem
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & vykosťování a kuchání ryb a drůbeže & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 150 mm
Skladem
Nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Skladem
Nůž Santoku 180 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Skladem
Nůž na zeleninu 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & krájení, plátkování, sekání & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm
Skladem
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Skladem
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Skladem
Nůž Big Chef 195 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 195 mm