.
Extrémně ostré čepele s řezným jádrem z oceli Aogami-2 (Blue steel #2), které jsou na každé straně potaženy nerezovou ocelí SUS410. Tvrdost jádra HRC 61-62, Full Tang konstrukce s navařeným nerezovým bolstrem pro profesionální použití.
Skladem
KC-124 Petty 150 mm, univerzální nůž
Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
KC-126 Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
Skladem
KC-123 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm
Očekáváme
KC-121 Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm