Kategorie

.

Čepel s povrchovou úpravou „Tsuchime“ a extrémně ostrým řezným jádrem Aogami-2 (Blue Steel #2), které je chráněno nerezovou ocelí SUS-410. Tvrdost jádra HRC 61-62. Povrchová úprava „Tsuchime“ usnadňuje odlepení krájených potravin od čepele. Západní rukojeť z materiálu Plywood se výborně drží a má dlouhou živptnost.

3 399,00 Kč

Skladem

3 899,00 Kč

Skladem

2 599,00 Kč

Skladem

3 799,00 Kč

Skladem

Skladem

KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce

Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm

Skladem

KC-922 Chef Gyutou 200 mm, kuchařský nůž

Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 200 mm

Skladem

KC-924 Petty 135 mm, univerzální nůž

Kanetsune YH-3000 series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 135 mm

Skladem

KC-921 Santoku 180 mm, kuchařský nůž

Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm