.
Čepel s povrchovou úpravou „Tsuchime“ a extrémně ostrým řezným jádrem Aogami-2 (Blue Steel #2), které je chráněno nerezovou ocelí SUS-410. Tvrdost jádra HRC 61-62. Povrchová úprava „Tsuchime“ usnadňuje odlepení krájených potravin od čepele. Západní rukojeť z materiálu Plywood se výborně drží a má dlouhou živptnost.
Skladem
KC-922 Chef Gyutou 200 mm, kuchařský nůž
Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 200 mm
Skladem
KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce
Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm
Skladem
KC-921 Santoku 180 mm, kuchařský nůž
Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
Skladem
KC-924 Petty 135 mm, univerzální nůž
Kanetsune YH-3000 series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 135 mm