Kategorie

.

.

AKČNÍ NABÍDKA

nůž kuchařský Chef 8" + nůž Utility 5" SAMURAI DAMASCUS PROFI series

nůž kuchařský CHEF 8" s délkou ostří 200 mm + malý nůž UTILITY 5" s délkou ostří 130 mm ze série DELLINGER SAMURAI DAMASCUS PROFI - materiál čepeli je 33 vrstvý damašek po obou stranách a středové jádro z japonské oceli vg-10

4 890,00 Kč
4 199,00 Kč Ušetříte 691,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


1/Kuchařský nůž Chef 8"

Překrásný robustní těžký nůž Chef 8 “ z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:    125 mm
Délka čepele:      200 mm
Celková délka:    325 mm
Hmotnost:           238 g

Damaškový nůž Chef 8“ má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- Rockwell. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev měkké nerezové damascénské oceli, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel s povrchovou úpravou TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

2/malý nůž UTILITY 5"

Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Utility 5“ je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:     105 mm
Délka čepele:       130 mm
Celková délka:     235 mm
Hmotnost:           112 g

Damaškový nůž Utility 5“ má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel VG10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- Rockwell. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev měkké nerezové damascénské oceli, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel s povrchovou úpravou TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a ozdobena mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Materiál G-10 byl vyvinut pro vojenské účely. G-10 je voděodolný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál G-10 nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.


Kvalitní nůž z damascénské oceli, nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Bezpochyby nejdůležitějším nástrojem každého kuchaře je kvalitní nůž.  Neobejde se bez něj žádná kuchyně. Nůž je základním nástrojem jak profesionálních kuchařů, tak i nadšenců z řad veřejnosti.
Damaškový kuchařský nůž se používá k mnoha účelům ať už jde o řezání, krájení,nebo  filetování. Z nože se stává univerzální a nejdůležitější společník kuchaře. Výběr kuchařských nožů je obrovský a jsou k dispozici s různými tvary a délkami ostří. Obecně platí, že s delším nožem je náročnější manipulace a proto se doporučuje z počátku zvolit kratší ostří. Volba nože je individuální a závisí na velikosti rukou a šikovnosti kuchaře.


Na co se tedy zaměřit při koupi  kuchařských nožů ?


Pokud chcete opravdu kvalitní kuchařský nůž, nešetřete při nákupu. Samozřejmě příležitostní, nebo začínající kuchaři nemusí mít ihned damaškový kuchařský nůž. Nicméně investice do kvalitního damaškového nože se opravdu vyplatí a Vaše pocity při používání ostrého a navíc krásného nože budou k nezaplacení. Nože z damaškové oceli mají vyjímečnou ostrost a extrémní pevnost. Damašková ocel dává noži charakteristický a nezaměnitelný vzhled z obou stran ostří. Při výběru nože nakonec  nejvíce rozhoduje osobní vkus každého z Vás.
Kvalitní damaškové kuchyňské nože mají společné vlastnosti:


1/           jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů
2/           dlouhotrvající ostrost
3/           dokonalé zpracování
4/           ergonomická rukojeť a vyváženost nože


U nás si vyberete z mnoha typů krásných damaškových nožů !
.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

SXL-P8+P5U

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž kuchařský Chef 8" + nůž Utility 5" SAMURAI DAMASCUS PROFI series

nůž kuchařský Chef 8" + nůž Utility 5" SAMURAI DAMASCUS PROFI series

nůž kuchařský CHEF 8" s délkou ostří 200 mm + malý nůž UTILITY 5" s délkou ostří 130 mm ze série DELLINGER SAMURAI DAMASCUS PROFI - materiál čepeli je 33 vrstvý damašek po obou stranách a středové jádro z japonské oceli vg-10

Související produkty