Kategorie

.

.

Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba )240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

3 499,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

YASUKI Blue Steel ( Aogami )

Japonský typ nože Yanagiba - robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Nůž je vyroben z oceli Yasuki blue steel ( Aogami ) se zvýšenou tvrdostí jádra až 61 HRC.


Délka ostří:             240 mm

Výška ostří:              30 mm

Celková délka:         375 mm  

Síla čepeli:                   4 mm

Váha:

Nože vyrobené z oceli Yasuki Blue Steel nejsou nerezové a vyžadují nadstandartní péči a údržbu. Ta spočívá v precizním vyčištění a vysušení po každém použití.

Pohodlný úchop a výbornou manipulaci s nožem umožňuje tradiční japonská rukojeť vyrobená ze dřeva stromu Ho (Magnolie). Rukojeť a čepel je spojena černým kroužkem z bůvolího rohu. Tento nůž je určen pro užití v pravé ruce !!

 
HONKIYOTSUNA CUTLERY Japan byla založena v roce 1892 ve městě Ono, Hyogo Prefecture

Nože HONKIYOTSUNA jsou vyráběny ručně, dle tradičních historicky podložených kovářských postupů. Čepel je plátovaná a vyrobena ze 2 druhů oceli: YASUKI modrá ocel je použita pro jádro a měká kompozitní ocel pro boční krytí. Modrá ocel YASUKI byla vyvinuta a je vyráběna firmou HITACHI METALS ve městě Yasuki - City. Používá se na výrobu vysoce kvalitních tradičních japonských nožů. Vyznačuje se velmi dobrou odolností proti opotřebení a dlouhotrvající ostrostí. Výrobky HONKIYOTSUNA Cutlery jsou velmi oblíbeny u lidí, kteří milují skutečné a jedinečné ( ručně zpracované ) nože. Tato ocel je také velmi často používána na výrobu truhlářských nástrojů.

Modrá ocel YASUKI je nejlepší ocelí pro nože s plátovanou čepelí. VG-10 ocel (používá pro damaškové nože) je nejlepší pro nože z nerezové oceli.

Vyrobeno v Japonsku


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.




Honkiyotsuna
SXLH-023

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba )240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Související produkty