Kategorie

.

.

nůž Yanagiba/Sashimi 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm

5 999,00 Kč
S DPH
Počet
Poslední kus skladem

japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 270 mm

Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

.

Velmi ostrý japonský nůž Yanagiba/Sashimi 270 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. 

.

Délka rukojeti:        140 mm
Délka čepele:          270 mm
Celková délka:        415 mm
Hmotnost:               190 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Yanagiba/Sashimi 270 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Hitachi White Steel #3 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

KNTN-G-04

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Yanagiba/Sashimi 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

nůž Yanagiba/Sashimi 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm

Související produkty