Kategorie

.

.

Ko-Deba 105 mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series

KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 105 mm

999,00 Kč
S DPH
Počet

Japonský nůž KO-DEBA 105 mm

série Kanetsune KC-950 Tsuchime

.

Velmi ostrý japonský nůž KO-DEBA 105 mm série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Japonské slovo KO znamená ''malý'' nebo ''krátký'' a nůž Ko-deba se v Japonsku běžně používá k filetování a motýlkování malých mořských ryb, stejně tak dobře si poradí i se sladkovodními rybami, jako jsou pstruzi. Ko-deba je užitečný nůž pro domácí kuchaře, kteří si raději sami čistí a filetují ryby menších velikostí, než aby kupovali ryby již filetované. Nůž je pravostranně broušený. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.

.

Délka rukojeti:        108 mm
Délka čepele:          105 mm
Celková délka:        220 mm
Hmotnost:               70 g
.
Doporučení a údržba:

japonský nůž Ko-Deba 105 mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series z nerezové oceli DSR-1K6. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské nerezové oceli DSR-1K6 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Nůž je určen pro držení v pravé ruce

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

KNTN-KC-956

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

Ko-Deba 105 mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series

Ko-Deba 105 mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series

KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 105 mm

Související produkty