Kategorie

.

.

nůž Kawa-Hagi 95mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

KC-568 Kawa-Hagi 95 mm, stahovací nůž

Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva zenkovy, plastový bolstr  & délka čepele 95 mm

2 299,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


japonský nůž Kawa-Hagi 95 mm

Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series

.

Velmi ostrý nůž Kawa-Hagi 95 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series. Japonská Kawa-Hagi slouží ke stahování kůže ze zvířat, k čištění a filetování celých ryb, ale také se běžně používá k porcování a úpravě drůbeže a jiného masa obsahující malé a křehké kosti. V japonštině je ''Kawahaki'' jméno pro druh ploché ryby, žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. Konstrukce nože tvoří jádro, které je vyrobeno z kované oceli Blue Steel #2, což je uhlíková ocel s tvrdostí 60-61 HRC. Tyto nože lze opakovaně brousit do velmi jemného ostří.
Rukojeť je ze dřeva stromu Zelkova, což je opadavý strom s krásně zbarvenými listy pocházející z Východní Asie, konkrétně Japonska, Korey a Tchaj-wanu. Dřevo má krásnou zlatohnědou barvu se zřetelnými letokruhy v příčném i tangenciálním řezu. Díky ne příliš velkému výskytu, se jedná o ceněné dřevo. Rukojeť má také černý plastový bolster.

.

Délka rukojeti:        115 mm
Délka čepele:          90 mm
Celková délka:        215 mm
Hmotnost:                63 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Kawa-haki 95 mm z oceli Blue Steel #2. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Blue Steel #2 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.



KNTN-KC-568

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Kawa-Hagi 95mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

nůž Kawa-Hagi 95mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

KC-568 Kawa-Hagi 95 mm, stahovací nůž

Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva zenkovy, plastový bolstr  & délka čepele 95 mm

Související produkty