Kategorie

.

.

nůž Chef / Gyuto 180 mm Kanetsugu Miyabi Isshin

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

1 349,00 Kč
1 011,75 Kč Ušetříte 25%
S DPH
Počet
Není skladem


Japonský nůž šéfkuchaře 180 mm série Miyabi Isshin

.

Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 200 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          180 mm
Celková délka:        300 mm
Hmotnost:                 95 g


Nůž Chef 180 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.


Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Doporučení a údržba:

✅ nůž Chef 180 mm Kantsugu Miyabi Isshin z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Kanetsugu Japan
2004

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Chef / Gyuto 180 mm Kanetsugu Miyabi Isshin

nůž Chef / Gyuto 180 mm Kanetsugu Miyabi Isshin

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Související produkty

Mohlo by vás také zajímat

699,00 Kč

Skladem