Kategorie

.

.

ocet z hnědé rýže OTTOGI 500 ml

Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni & 6,2% & brown rice vinegar

61,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


Ottogi ocet z hnědé rýže 

.

Jemná povaha octa je ideální pro přípravu sushi, zeleniny, ryb a masa a jako koření do polévek a studených jídel. Jemná vůně a lehce sladká chuť octa Ottogi dodávají vašim pokrmům chutnou vůni.
Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže nebo rýžového vína. Známe světlý a tmavý ocet. V Japonsku je nejoblíbenější světlý, který se používá zejména na sushi a do salátových zálivek. Tmavý rýžový ocet je nejpopulárnější v Číně a běžně se používá v dalších jihoasijských kuchyních. Mimo jiné také k přípravě marinád na masité pokrmy, např.: vietnamský karamelizovaný bůček nebo losos se sladkým glazé.

.

Složení produktu:

voda, celozrná rýže 8%, glukóza, rýžové víno, glukózový sirup, oligosacharidy, kyselina citronová, kvasnicový extrakt, kyselost: 6,2%

.

Důležté informace:.

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.

.

Vyrobeno: Jižní Korea

.

Klíčová slova: Chungjungwon Brown Rice Vinegar 500ml, ocet, Ottogi

AF-9383

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

ocet z hnědé rýže OTTOGI 500 ml

ocet z hnědé rýže OTTOGI 500 ml

Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni & 6,2% & brown rice vinegar

Související produkty