Kategorie

.

.

nůž Yanagiba 10,5" (280mm) Dellinger Sushi Professional Damascus

SXL-HD20105 Sashimi/Yanagiba 10,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 280 mm

2 637,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Japonský nůž Sashimi / Yanagiba 10,5“ ( 280 mm ) Dellinger Sushi Series

damaškový nůž, damascus knife, damascénský nůž, damašková ocel, damascus steel, damascénská ocel, damast messer, nůž z damaškové oceli, nůž z damascénské oceli, japanese knife

Extrémně ostrý japonský nůž Sashimi / Yanagiba 10,5“ Dellinger Sushi series ( délka čepele 280 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) je dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          280 mm
Celková délka:        400 mm
Hmotnost:                227 g


Nůž Sashimi / Yanagiba 10,5“ Dellinger Sushi má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

Rukojeť je vyrobena z materiálu Micarta. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál Micarta je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Sashimi / Yanagibu 10,5“ Sushi z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Dellinger
SXL-HD20105

Parametry

materiál čepele
japonská damašková ocel ( damascus steel ) vg-10
tvrdost jádra čepele dle Rockwella HRC
62+/-1
materiál rukojeti
Micarta
délka ostří
280 mm
celková délka
400 mm
váha nože
227 g

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Yanagiba 10,5" (280mm) Dellinger Sushi Professional Damascus

nůž Yanagiba 10,5" (280mm) Dellinger Sushi Professional Damascus

SXL-HD20105 Sashimi/Yanagiba 10,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 280 mm

Související produkty