Kategorie

.

.

nůž Slice / Sashimi 8" (205mm) plátkovací Dellinger Tsuchime Professional Damascus

Dellinger Proffesional Damascus-plátkovací nůž Slice 8"-Tsuchime-VG10–67 vrstev-Série Dellinger Tsuchime

93,81 €
Počet
Skladem

Japonský nůž Sashimi / Slice - plátkovací 8“ (205 mm) série Dellinger Tsuchime

.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          205 mm
Celková délka:        330 mm
Hmotnost:                238 g

.
Nůž SASHIMI / Slice 8“ Dellinger Tsuchime má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10, které je velmi dobře odolné proti korozi. Japonská ocel VG10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- Rockwell. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev měkké nerezové damascénské oceli, která zajišťuje mimořádnou pevnost, odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel s povrchovou úpravou Tsuchime, která kombinuje  nadčasovou estetiku a  nepřekonatelnou dlouhotrvající ostrost. Kladívkový ( tsuchime )  povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 ve tvaru písmene D. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Materiál G-10 byl vyvinut pro vojenské účely. G-10 je voděodolný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál G-10 nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž SASHIMI / Slice 8“ Tsuchime z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.



Dellinger
SXL-M8S

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Slice / Sashimi 8" (205mm) plátkovací Dellinger Tsuchime Professional Damascus

nůž Slice / Sashimi 8" (205mm) plátkovací Dellinger Tsuchime Professional Damascus

Dellinger Proffesional Damascus-plátkovací nůž Slice 8"-Tsuchime-VG10–67 vrstev-Série Dellinger Tsuchime

Související produkty