Kategorie

.

.

Interaktivní kurz Grilování Dellinger Smoke&Fire 22.5.2021

grilování na „živém ohni“ & staňte se pod naším vedením sebejistým profesionálem & dobrá společnost & možnost ubytování

138,81 €
Počet

Interaktivní kurz Grilování Dellinger Smoke &Fire
Gilování na „živém ohni“

.

Datum: sobota 22.5.2021

.
Na našem kurzu se pod vedením odborných lektorů naučíte nebát se ohně a připravit BBQ pro přátele, nebo rodinou oslavu. Vysvětlíme vám vše od začátku – jak gril správně a jednoduše roztopit, jak vybrat správné suroviny, na co nesmíte nikdy zapomenout a jak vše správně načasovat.
Staňte se pod naším vedením sebejistým profesionálem, který bude schopen opatřit si skvělé suroviny a bravurně je připravit!
Strávíte s námi příjemný den v dobré společnosti se sklenkou dobrého vína a chutného jídla.
.
Doba trvání kurzu: 09:00 – 16:00
Počet účastníků: max. 10
Cena kurzu: 3.999,-
Místo konání kurzu: Hotel Čertousy, Bártlova 35/10, 193 00 Praha 9

Zajistili jsme pro vás v případě zájmu ubytování přímo v tomto hotelu za zvýhodněnou cenu

(dvoulůžkový pokoj se snídaní –1.200,-)


.
Co budeme připravovat?

.
Grilovaná vepřová žebírka s chilli a medem – příprava těch správných „Ribs“ může být tak jednoduchá!
Zauzený marinovaný losos provoněný zeleným čajem – oblíbený losos v trochu netradičním pojetí Fusion Kitchen
Trhaný hovězí brisket (hovězí hrudí) – naprostá delikatesa vhodná do burgerů a sendvičů připravená metodou SlowTemperature v peci Kamado
Hamburger - i tento zdánlivě jednoduchý recept se dá připravit s trochu netradičními surovinami a vytvořit tak pokrm, který z vás udělá mistra BBQ.
Škvarkovo – cibulový chléb pečený na dřevěném uhlí – naučíme vás opravdový domácí chléb, který bude nádherně provoněný ohněm – zaručeně už nebudete chtít jiný
Brambory pečené v popelu – jistě nám dáte za pravdu, že kdo jednou ochutnal bramboru z ohýnku, zůstane mu tento zážitek uložený hluboko v chuťovém centru
Bramboráky – myslíte, že na otevřeném ohni nelze připravit tuhle ryze českou pochoutku? My vám ukážeme, že ano
.
A na závěr dva dezerty:

.
Lívance s omáčkou z lesního ovoce – klasické kynuté lívance, které milují zejména děti
Grilovaný ananas – velmi jednoduchý dezert, s kterým budete mít vždy úspěch

Dellinger
GRILL24042021

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

Interaktivní kurz Grilování Dellinger Smoke&Fire 22.5.2021

Interaktivní kurz Grilování Dellinger Smoke&Fire 22.5.2021

grilování na „živém ohni“ & staňte se pod naším vedením sebejistým profesionálem & dobrá společnost & možnost ubytování

Související produkty