Detaillierte Produktbeschreibung
Všech 11 Kampotských pepřů v degustační sadě
Nekompromisní sada špičkových Kampotských pepřů z pepře černého (Piper Nigrum), ale i dlouhého pepře (Piper Retrofractum), jehož fermentovaná varianta překvapila i Radka Kašpárka.
- černý Kampotský pepř
- červený Kampotský pepř
- bílý Kampotský pepř
- fermentovaný Kampotský pepř
- červený fermentovaný Kampotský pepř
- zelený Kampotský pepř
- černý zauzený Kampotský pepř
- bílý zauzený Kampotský pepř
- dlouhý červený pepř
- dlouhý fermentovaný pepř
- perličky z dlouhého pepře

Kampotský pepř
není legendou mezi gurmány bezdůvodně. Díky pěstování tradičními metodami, ručnímu sklízení, třídění a sušení na slunci získává neopakovatelné chuťové vlastnosti. Velká degustační sada obsahuje šest vzorků suchých Kampotských pepřů do mlýnku a dva fermentované - jedinečné měkké a křupavé pepře, které se vymykají nejen fantastickou chutí a vůní, ale i křupavou a měkkou strukturou - až k Vám domů si donesou vláhu kterou získaly ještě v Kambodži na pepřové plantáži, nikdy totiž nebyly usušeny.
V Kampotu se ale pěstuje i dlouhý pepř, který jsem do této velké degustační sady také zahrnul a to hned ve třech podobách včetně jedné fermentované.
Jak postupovat při degustaci Kampotského pepře?
Pokud jste ještě nevyzkoušeli žádný, ochutnejte jako první vzorek č. 4, na který nepotřebujete mlýnek. Pomalu jej rozkousejte (ano, rozkousejte pepř), zavřete u toho oči a představte si steak s takto dokonalou chutí pepře, ranní krémová míchaná vajíčka a nebo pepřovou omáčku - dokonalý je prostě všude.
K těm ostatním (suchým, nefermentovaným) budete potřebovat mlýnek, nejlépe s keramickou mechanikou a nebo ještě lépe s keramickou mechanikou a ručně vyrobený v ČR.
Dlouhý suchý červený pepř pak můžete rozdrtit v hmoždíři a nebo na něj existuje speciální mlýnek Peugeot.


Radek Kašpárek, Field Restaurant
Fermentované pepře jsem si opravdu oblíbil a strašně rád s nimi experimentuji v kuchyni.Zusätzliche Parameter
Gewicht: | 0.05 kg |
---|---|
EAN: | 2683211110089 |