nůž vykošťovací Boning 139 mm série Dellinger German Black Samurai vykošťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí...
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé...
Die japanische Schneidemaschine Grand Chef Takayuki ist ideal zum Schneiden und Würfeln von Fleisch, Fisch, Gemüse und Obst. Die Klinge ist aus rostfreiem schwedischem...
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM , tvrdost HRC 58 &...
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se...
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva...
Art.-Nr.: KNTN-KC-540
Diese Website verwendet Cookies. Durch das weitere Surfen auf dieser Website erklären Sie sich mit deren Verwendung einverstanden. Mehr Informationen hier.