Detaillierte Produktbeschreibung
Unikátní pepř co musíte vyzkoušet!
Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge.
Dopřejte si jeho jedinečnou chuť, křupavost a vůni!
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma.
Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku.


Rozsvítí Vaše oblíbená jídla!
Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!
Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!

PGI

Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plody
Sušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutí
Fair trade
Spravedlivě odměníme práci farmářů a podporujeme místní rozvojZusätzliche Parameter
Gewicht: | 0.05 kg |
---|---|
Certifikace: | Fair Trade (World Fair Trade Organization) |
Balení: | Vakuové balení |