Kešu z Kambodže kurkuma a galangal 125g
Haben Sie Fragen oder benötigen Hilfe? Zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren!
Přinášíme jedinečné kambodžské kešu v prémiové kvalitě tak jak jste u La Plantation zvyklí, ve třech příchutích:
Jistě znáte náš fantastický Kampotský pepř, který díky neobvyklé péči a následné jedinečné chuti zaujal amatérské i top profesionální kuchaře. Jak asi víte, pepřem nekončíme, po BBQ koření, čajích, omáčkách či sušeném ovoci dávají svoji neskutečnou chuť i kambodžským kešu oříškům a jak jinak, než těm nejkvalitnějším a téměř největším jaké lze sehnat (W240).
Bez umělých barviv, dochucovadel a konzervantů - nejsou potřeba
Kurkuma z La Plantation je sama o sobě unikát obsahující díky ručnímu zpracování a exkluzivní péči výjimečných 14% kurkuminu, což hned tak nenajdete.
Díky takto kvalitnímu koření chutnají i kešu oříšky s kurkumou a galangalem fantasticky a nadchnou překvapivě i toho, kdo by to u typicky asijského koření nečekal - třeba moji manželku :-)
Jemné dochucení nechá vyniknout delikátní kambodžské kešu oříšky a hraje si s Vašimi chuťovými pohárky ještě dlouho po posledním chroupnutí.
Kešu ořechy, původem z Latinské Ameriky, byly do jihovýchodní Asie zavlečeny během 16. století. Naší lahůdkou je semeno kešu , olejnatého stromu pocházejícího z Brazílie, který se však dnes široce pěstuje v tropických oblastech po celém světě, zejména v Indii, Vietnamu a západní Africe.
Kešu se skládá z jedlého nepravého ovoce, nazývaného kešu jablko, s mírně nakyslou chutí a texturou jablka. Toto ovoce lze konzumovat syrové, ze šťávy lze vyrobit alkoholický nápoj podobný vínuo.
Samotný ořech sedí na konci kešu jablka a je chráněn velmi pevnou skořápkou. Po pečlivém loupání a parní lázni, abychom odstranili tenkou slupku, získáme bílý oříšek v typickém tvaru pro kešu.