Küchenmesser Petty von Sakai Takayuki. Klinge aus 33 Schichten Damasteel-Stahl mit einem Kern aus VG10-Stahl, Härte HRC 60-62. Mahagoni-Griff. Klingenlänge 120 mm.
Japanisches Kochmesser Petty 150 mm mit achteckigem Griff aus Zelkova-Holz. 33 Lagen Damasteel, Kern aus VG10 Stahl, Härte HRC 60-62. Klingenlänge 150 mm.
nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V...
KC-155 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
nůž na ovoce a zeleninu Petty 90mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
BD-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft VG-10 Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny &...
Diese Website verwendet Cookies. Durch das weitere Surfen auf dieser Website erklären Sie sich mit deren Verwendung einverstanden. Mehr Informationen hier.