Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu...
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61...
nůž na ovoce a zeleninu small Santoku 143 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s...
nůž na ovoce a zeleninu Utility 120 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & molybdenum...
MA-K8S Gyuto / Chef 8" Suncraft Jigsaw Edge & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & patentovaný tvar řezných zubů & západní rukojeť s drtičem na česnek & délka čepele 200 mm
Kiya UMEJI Kamagata-Messer 180/300 mm/ 7 Zoll Gemüsemesser / Direktimport aus Kiya Nihonbashi Tokio, Japan / Der berühmteste Messerladen in Tokio – Das Messer wurde vom...
Japanisches Petit-Messer, hergestellt vom japanischen Meister Fumio Murakami. Die Klinge ist aus Takefu V1 Kohlenstoffstahl gefertigt. Klingenlänge 130 mm, Griff aus Ebenholz...
Diese Website verwendet Cookies. Durch das weitere Surfen auf dieser Website erklären Sie sich mit deren Verwendung einverstanden. Mehr Informationen hier.