nože USUBA

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Je určen nejen profesionálům na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. Tímto nožem snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Tyto nože jsou velmi praktické, doplní každou kuchyni a překvapí odlišností od obvyklých kuchyňských nožů.

Meistverkauft

Kamagata-Usuba-Messer 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Serie
 
€307,44
Kamagata-Usuba-Messer 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Serie
 
€202,30
2 Artikel insgesamt
Kamagata-Usuba-Messer 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Serie
€307,44

Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Art.-Nr.: KNTN-G-25
Kamagata-Usuba-Messer 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Serie
€202,30

Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Art.-Nr.: KNTN-G-23