PROFI "V" Gemüsehobel - CHIBA Japan, Slicekun
Artikelnummer: CHIBA-07Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Profesionální "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan slicekun
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Unikátní V kráječ té nejvyšší ostrosti Vám nabídne pohodlí a bezpečnost o kterém se Vám vždy jen zdálo. Jednoduchým pootočením kolečka získáté sílu krájených potravin od 0,5 mm až do 10 mm. Součástí této mandolíny je hřebenový nůž pro tvorbu nudliček o šířce 3 mm.
1/ hřeben pro nudličky o šířce 2 mm včetně oranžového boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
2/ hřeben pro nudličky o šířce 4 mm včetně černého boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
Rozměry:
✅ Vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli
✅ Šířka pracovní plochy až 100 mm
✅ Délka pracovní plochy 330 mm
✅ hmotnost 1600 g
✅ celkové rozměry 170 x 415 x 170 mm
✅ 1 x hřebenový nástavec na nudle o šířce 3 mm
✅ nastavitelná vložka pro krájené potraviny 90 x 90 mm
video s použitím
Vyrobeno v Japonsku
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní vybavení. Produkty od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | struhadla a mandolíny |
---|---|
Garantie: | 2 Jahre |
Gewicht: | 1.6 kg |
Die 1964 in Funabashi, Präfektur Chiba, Japan, gegründete CHIBA KOGYOSHO CO., LTD. ist auf die Herstellung professioneller Küchenwerkzeuge und -geräte spezialisiert. Die Produktpalette umfasst industrielle Schneidemaschinen, Reiben und andere Küchengeräte, die so konzipiert sind, dass sie die Präzision des Schneidens von Hand imitieren und den hohen Ansprüchen von Profiköchen gerecht werden. Zu den bemerkenswerten Produkten gehört der „Tsumataro“, ein Gemüseschneider, der Techniken wie Katsuramuki (dünnes Schneiden) und Amikiri (Netzschneiden) ermöglicht.
Ein weiteres innovatives Produkt ist der „Peel S“, eine für die Katsuramuki-Technik konzipierte Maschine, die dank eines speziellen Klingenverschiebungsmechanismus eine glänzende und glatte Schnittfläche gewährleistet, die mit den Ergebnissen eines scharfen Messers vergleichbar ist.
CHIBA KOGYOSHO legt großen Wert auf die Qualität und Funktionalität seiner Produkte, was sie bei Profiköchen weltweit beliebt macht. Ihr Engagement für kontinuierliche Verbesserung und Innovation ermöglicht es ihnen, Werkzeuge anzubieten, die die Effizienz und Ästhetik kulinarischer Zubereitungen verbessern.