Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd., 5. oldal

Márka weboldala: Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#

Historie a tradice

Jméno Kanetsune pochází od slavného mečíře Kanetsuneho, který žil v období Muromachi (14.–16. století). Společnost byla založena s cílem pokračovat v dědictví tradičního japonského kovářského umění a přinést jeho výhody moderním uživatelům.

Produkty

Kanetsune Seki nabízí široký sortiment nožů a nástrojů:

  • Kuchyňské nože: Gyuto, Santoku, Nakiri, Usuba, Deba a další, navržené pro specifické kuchařské úkoly.
  • Damascénské nože: Nože s vícevrstvou čepelí z damascénské oceli, která zajišťuje jedinečný vzhled a vynikající řezné vlastnosti.
  • Outdoorové nože: Nože určené pro lov, kempování a další venkovní aktivity.

Řemeslné zpracování a technologie

Společnost kombinuje tradiční řemeslné techniky s moderními technologiemi:

  • Vysoce kvalitní materiály: Používají oceli jako VG10, Aogami (modrá papírová ocel) a Shirogami (bílá papírová ocel) pro dosažení maximální ostrosti a trvanlivosti.
  • Vícevrstvé čepele: Některé nože mají čepele složené z 17 až 33 vrstev, což přispívá k pevnosti a pružnosti nože.
  • Ruční dokončování: Zkušení řemeslníci ručně brousí a leští čepele pro dosažení perfektní ostrosti a estetického vzhledu.

Design a ergonomie

  • Tradiční rukojeti: Vyrobené z kvalitních dřevin jako je magnólie nebo palisandr, často v kombinaci s kroužky z rohoviny.
  • Ergonomický tvar: Rukojeti jsou navrženy pro pohodlný úchop a snadnou manipulaci.

Mezinárodní uznání

Kanetsune Seki exportuje své produkty do celého světa a získala si reputaci pro:

  • Kvalitu: Vysoké standardy v řemeslném zpracování a materiálech.
  • Tradici: Udržování a propagace japonského kovářského dědictví.
  • Inovaci: Neustálé zlepšování technologií a designu pro splnění potřeb moderních kuchařů.

Péče o nože

Pro zachování výkonu a životnosti nožů se doporučuje:

  • Ruční mytí: Po použití nože umyjte ručně a ihned osušte.
  • Pravidelné broušení: Používejte brusné kameny vhodné pro japonské nože.
  • Správné skladování: Uchovávejte nože na bezpečném místě, ideálně v ochranném pouzdře nebo na magnetické liště.

Závazek k dokonalosti

Kanetsune Seki je symbolem spojení tradice a moderního řemesla. Jejich nože jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci pro svou spolehlivost, estetiku a výkon.

összesen 117 termék
Sujihiki Kés 240 mm Kanetsune AUS-10 PRO Sorozat
Ft65 547

Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series   & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní...

Kód: KNTN-KC-178
Petty Kés 150 mm Kanetsune AUS-10 PRO Sorozat
Ft40 960

Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series   & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní...

Kód: KNTN-KC-177
Gyutou Kés 240 mm Kanetsune AUS-10 PRO Sorozat
Ft75 381

Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series  & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu...

Kód: KNTN-KC-173
Gyutou Kés 180 mm Kanetsune AUS-10 PRO Sorozat
Ft54 073

Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series   & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z...

Kód: KNTN-KC-171
Petty Kés 150 mm Kanetsune YS-900 Sorozat
Ft49 156

KC-155 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...

Kód: KNTN-KC-155
Gyutou Kés 185 mm Kanetsune YS-900 Sorozat
Ft54 893

KC-153 Gyuto 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 ,...

Kód: KNTN-KC-153
21755 e
Ft58 990

KC-104 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series   & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z...

Kód: KNTN-KC-104
21752 e
Ft78 659

KC-103 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series   & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť...

Kód: KNTN-KC-103
Kawahagi Kés 170 mm Kanetsune Húsvágó Sorozat
Ft39 321

KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž  Meat Processing Knife Series   & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61...

Kód: KNTN-KC-334
Gyutou Kés 210 mm Kanetsune AUS-10 PRO Sorozat
Ft62 268

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series   & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se...

Kód: KNTN-KC-172
Gyutou Kés 210 mm Kanetsune KC-200 Sorozat
Ft74 398

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series   & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu...

Kód: KNTN-KC-202
Santoku Kés 180 mm Kanetsune YS-900 Sorozat
Ft54 073

KC-152 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...

Kód: KNTN-KC-152
Santoku Kés 165 mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000 Sorozat
Ft40 960

KC-148 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series   & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 &...

Kód: KNTN-KC-148
21701 e
Ft73 742

KC-102 Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series   & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z...

Kód: KNTN-KC-102
Mioroshi-Deba Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft81 937

Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-67
Kamagata-Usuba Kés 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft127 012

Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-25
Takobiki Kés 360mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft204 868

Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze...

Kód: KNTN-G-14
Mukimono Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft111 441

Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene...

Kód: KNTN-G-61
Unagi-Saki Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft109 802

Unagi-Saki 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze...

Kód: KNTN-G-53
Kamagata-Usuba Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft83 576

Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-23
Yanagiba/Sashimi Kés 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft98 328

Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru...

Kód: KNTN-G-04

Oldal 5/ 5 - összesen 117 termék