nože USUBA

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Je určen nejen profesionálům na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. Tímto nožem snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Tyto nože jsou velmi praktické, doplní každou kuchyni a překvapí odlišností od obvyklých kuchyňských nožů.

Legnépszerűbb termékek

Kamagata-Usuba Kés 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
 
Ft127 012
Kamagata-Usuba Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
 
Ft83 576
összesen 2 termék
Kamagata-Usuba Kés 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft127 012

Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-25
Kamagata-Usuba Kés 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Ft83 576

Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-23