kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm & série Dellinger Carbon Fragment & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & kuchařský nůž v japonském stylu &...
Kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z oceli AUS-8 a délkou ostří 210 mm, ze série Miyabi Isshin je ideálním nožem pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa,...
nůž vykosťovací Boning 150 mm série Samurai vykosťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach kuchařský nůž v japonském stylu & damascénská ocel VG10...
Nůž Chef 200 mm Dellinger Kita North Damascus & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli 10Cr15C0M0V vloženo mezi 6 vrstev 2 damaškových ocelí & rukojeť ze dřeva...
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli...