Opis szczegółowy produktu
Maximální čerstvost měkkého pepře
Inovativní podoba dlouhého pepře fermentovaného v soli. Dlouhý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak, aby si zachoval maximální čerstvost! Lze jej konzumovat celý nebo snadno nakrájet nožem.
Neopakovatelné charakteristické aroma lékořice!
Tuhle chuť u pepře byste pravděpodobně nikdy nečekali. Rostlina, z které pochází se nazývá Piper Retrofractum. Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným aroma a chutí lékořice. Je svěží, voňavý, jeho pálivost je jemnější a unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.


Vyniká zejména ve studené kuchyni!
Tenhle pepř do vašich lahůdek ze studené kuchyně skvěle zapadne! Na svém menu jej má i několik michelinských restaurací, kde v kombinaci se sýry dělá doslova chuťové zázraky! Nakrájený fermentovaný dlouhý pepř může dát naprostou novou chuť také vašim salátům.

Radek Kašpárek, Field Restaurant
Dlouhý fermentovaný pepř je můj favorit, ten ve Fieldu často zakomponuji do menu. Naposledy jsme ho měli krájený na tenké plátky a položený na pečené prso z holuba. Lehká štiplavost i pálivost krásně doplnila a snoubila se s chutí vyzrálého masa.
PGI

Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plody
Sušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutí