Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm & série Dellinger Carbon Fragment & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & kuchařský nůž v japonském stylu &...
Nůž plátkovací Slice 190 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & krájení na velmi tenké plátky & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská...
Japoński nóż szefa kuchni/Gyuto japońskiej firmy Sakai Takayuki. 33 warstwy stali damastowej, rdzeń ze stali VG10, twardość ok. 60 HRC. Rękojeść mahoniowa, długość ostrza 180 mm.
Japoński nóż szefa kuchni WA-Kengata Santoku z nieprzywierającą powierzchnią Kurokage. Rdzeń wykonany ze stali VG10, twardość HRC 60-61. Ośmiokątna rękojeść z drewna wenge,...