KC-153 Gyuto 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 ,...
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61...
KC-152 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
BD-09 nůž Kiritsuke 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na maso a zeleninu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev...
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
Japoński nóż szefa kuchni Gyuto z serii PRO-M Saiun VG-10 Damascus. Rdzeń ze stali VG10. Zachodnia rękojeść z materiału Micarta. Długość ostrza 200 mm.
Japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Santoku z serii PRO-M Saiun VG-10 Damascus. Rdzeń ze stali VG10. Zachodnia rękojeść z materiału Micarta. Długość ostrza 170 mm.
MA-K8S Gyuto / Chef 8" Suncraft Jigsaw Edge & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & patentovaný tvar řezných zubů & západní rukojeť s drtičem na česnek & délka čepele 200 mm
Japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Kiritsuke/Petty z rdzeniem ze stali proszkowej SPG2, 62 warstwami stali damasceńskiej i 7-kwadratową japońską rękojeścią. Długość ostrza 150 mm.