nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V...
KC-155 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
nůž na ovoce a zeleninu Petty 90mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
Japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Petty z serii PRO-M Saiun VG-10 Damascus. Rdzeń ze stali VG10. Zachodnia rękojeść z materiału Micarta. Długość ostrza 90 mm.
Japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Kiritsuke/Petty z rdzeniem ze stali proszkowej SPG2, 62 warstwami stali damasceńskiej i 7-kwadratową japońską rękojeścią. Długość ostrza 150 mm.
BD-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft VG-10 Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny &...