Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu...
KC-153 Gyuto 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 ,...
Japoński nóż szefa kuchni Gyuto z serii PRO-M Saiun VG-10 Damascus. Rdzeń ze stali VG10. Zachodnia rękojeść z materiału Micarta. Długość ostrza 200 mm.
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tsuchime Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
MA-K8S Gyuto / Chef 8" Suncraft Jigsaw Edge & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & patentovaný tvar řezných zubů & západní rukojeť s drtičem na česnek & délka čepele 200 mm
Japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Kiritsuke/Chef z rdzeniem ze stali proszkowej SPG2, 62 warstwami stali damasceńskiej i 7-kwadratową japońską rękojeścią. Długość ostrza 210 mm.
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...