nože USUBA

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Je určen nejen profesionálům na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. Tímto nožem snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Tyto nože jsou velmi praktické, doplní každou kuchyni a překvapí odlišností od obvyklých kuchyňských nožů.

Najczęściej sprzedawane

Nóż Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
 
zł1 308,51
Nóż Kamagata-Usuba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
 
zł861,03
2 pozycji razem
Nóż Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
zł1 308,51

Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kod : KNTN-G-25
Nóż Kamagata-Usuba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
zł861,03

Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D...

Kod : KNTN-G-23