Profesjonalna Mandolina do Warzyw „V” - CHIBA Japan, High Slice
Kod: CHIBA-12Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Profesionální "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan High Slice
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Unikátní V kráječ té nejvyšší ostrosti Vám nabídne pohodlí a bezpečnost o kterém se Vám vždy jen zdálo. Jednoduchým pootočením kolečka získáté sílu krájených potravin od 0,5 mm až do 15 mm. Součástí této mandolíny není hřebenový nůž.
Japonské mandolíny na zeleninu jsou oblíbeným nástrojem profesionálních kuchařů i domácích nadšenců. Díky ostrým a precizním čepelím z nerezové oceli umožňují krájet zeleninu na velmi tenké, jednotné plátky, což přináší vizuálně atraktivní i chuťově vylepšené pokrmy. Kromě tenkých plátků nabízí tyto mandolíny možnost řezat zeleninu do různých tvarů a velikostí – od jemných proužků po silnější plátky – a to vše s minimální námahou. Japonci si zakládají na dokonalé estetice jídla, a právě díky nástrojům, jako jsou mandolíny, lze této dokonalosti snadno dosáhnout.
1/ hřebenový nůž 3x3 mm včetně příslušenství je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
2/ hřebenový nůž 3x3 mm včetně příslušenství je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
3/ hřebenový nůž 4x4 mm včetně příslušenství je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
Rozměry:
✅ vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli a plastu
✅ šířka pracovní plochy až 110 mm (uvnitř boxu)
✅ Délka pracovní plochy 53-160 mm (uvnitř boxu)
✅ hmotnost 2400 g
✅ Celkové rozměry 380 x 260 x 220 mm
.
video s použitím
Vyrobeno v Japonsku
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní vybavení. Produkty od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | struhadla a mandolíny |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 0.05 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Firma CHIBA KOGYOSHO CO., LTD., założona w 1964 roku w Funabashi w prefekturze Chiba w Japonii, specjalizuje się w produkcji profesjonalnych narzędzi i sprzętu kuchennego. Ich linia produktów obejmuje przemysłowe krajalnice, tarki i inne narzędzia kuchenne, które zostały zaprojektowane tak, aby naśladować precyzję krojenia ręcznego i spełniać wysokie standardy profesjonalnych szefów kuchni. Wśród ich godnych uwagi produktów znajduje się „Tsumataro”, urządzenie do krojenia warzyw, które umożliwia stosowanie takich technik, jak katsuramuki (cienkie krojenie) i amikiri (krojenie siatkowe).
Innym innowacyjnym produktem jest „Peel S”, maszyna zaprojektowana do techniki katsuramuki, która dzięki specjalnemu mechanizmowi przesuwania ostrza zapewnia błyszczącą i gładką powierzchnię cięcia porównywalną do rezultatów osiąganych za pomocą ostrego noża.
CHIBA KOGYOSHO kładzie nacisk na jakość i funkcjonalność swoich produktów, dzięki czemu są one popularne wśród profesjonalnych szefów kuchni na całym świecie. Ich zaangażowanie w ciągłe doskonalenie i innowacje pozwala im dostarczać narzędzia, które zwiększają wydajność i estetykę kulinarnych przygotowań.