Sušený ananas s Kampotským pepřem
Ananas nám roste na farmě La Plantation doslova před dveřmi, v tomto případě je šetrně usušený tak, aby nebyl tvrdý a zachoval si kromě skvělé vůně a chuti i příjemnou strukturu. K tomu je navíc vyšperkován červeným Kampotským pepřem, který je rovněž lahůdkou sám o sobě.
Tato kombinace pepře bohatého na fruktózu a ovoce je prostě skvělá - vyzkoušejte doma na čerstvém mangu či grilovaném ananasu a pochopíte. Fantastická je i zmrzlina z manga s červeným pepřem - ten jde totiž skvěle párovat s čímkoliv sladkým, i čokoládou, dezerty a čerstvým ovocem.
Tohle navíc můžete vzít kamkoliv s sebou - uzavíratelný sáček je skvělý i do kanceláře či na cesty a zachovává aroma a unikátní měkkost sušeného ovoce La Plantation.
K výrobě bylo použitý organický ananas a minimální množství konzervace, které naleznete na etiketě. Jakmile se to naučíme přes půl zeměkoule i bez nich, zmizí jak pára nad hrncem, tak jak jste u nás zvyklí u suchého koření.