Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí! Výběr čtyř legendárních druhů Kampotského pepře farmy La Plantation -...
Podmanivá chuť s unikátními tóny eukalyptu a máty, které byste u černého pepře asi nečekali. Charakteristická výrazná a zároveň komplexní chuť Kampotského pepře, sušeného na...
Green pepper rub je prvním grilovacím kořením s Kampotským pepřem na trhu, sestavený z nejkvalitnějších lokálních ingrediencí farmy La Plantation - záruka skvělé chuti, kterou...
Kari původem z podhůří Himalájí je keř, který je rozšířený ve venkovských khmerských komunitách.
Listy kari se sbírají ručně a poté se ihned suší při nízké teplotě, aby si zachovaly pižmové, květinové aroma a vůni mandarinek!
Jsou součástí tradiční indické medicíny ajurvédy. Obsahují vitaminy A, C, E a z minerálních látek například železo, fosfor a vápník.
Jak používat kari lístky?
Používejte je se zázvorem a kokosovým mlékem k vaření zeleniny, jako je lilek, do jogurtových, česnekových a kořeněných marinád na jehněčí maso, s mušlemi nebo do těsta pita. Používá se také do kari pasty a polévek.
Nejintenzivnější vůně a chuti je možné dosáhnout tehdy, pokud se lístky krátce opraží na pánvi.
PGI
Koření s certifikátem původu: Protected geographical indication
Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plody
Sušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutí
Fair trade
Spravedlivě odměníme práci farmářů a podporujeme místní rozvoj