Kategorie

.

Japonský nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1 

799,00 Kč

Skladem

2 999,00 Kč

Skladem

2 899,00 Kč

Skladem

3 399,00 Kč

Skladem

3 399,00 Kč

Skladem

3 699,00 Kč

Skladem

2 499,00 Kč

Skladem

4 999,00 Kč

Skladem

4 899,00 Kč

Skladem

1 819,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Skladem

1 999,00 Kč

Skladem

Skladem

Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Skladem

Nůž na zeleninu NAKIRI 165 mm série Dellinger Samurai & nůž na zeleninu & krájení, plátkování a sekání zeleniny & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 165 mm

Skladem

Nůž na zeleninu Nakiri 170 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & nůž na zeleninu & krájení, plátkování, sekání & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z olivového dřeva & délka ostří 170 mm

3 399,00 Kč

Skladem

nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Skladem

Skladem

KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce

Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm

3 699,00 Kč

Skladem

nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal

2 499,00 Kč

Skladem

KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm

Skladem

WA-Nakiri 170 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 170 mm

Skladem

Nakiri 160 mm, nůž na zeleninu

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 160 mm

Skladem

NAKIRI & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & damašková ocel & jádro VG10 & západní rukojeť  & délka čepele 165 mm

Skladem

Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů

Skladem

Nůž na zeleninu 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & krájení, plátkování, sekání & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm