.
Kuchařské Nože Dellinger German Samurai
mají ostří z německé molybden-vanadiové oceli 1.4116, kterou produkuje Thyssen Krupp. Velmi vysoká ostrost těchto kuchyňských nožů je podpořena tvrdostí 56-58 HRC.
Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva ebenu a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří nože k rukojeti.
Skladem
malé Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 130 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
nůž steakový Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Samurai Cleaver & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & německá nerezová ocel 1.4116 & délka ostří 180 mm
Skladem
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 306 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
malé nůž Paring 3,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 90 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 160 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC