Kategorie

.

.

Josho-Tsuki AISI 1095 Steel - Sakimaru Yanagiba - Japanese Chef Knife 310mm with Saya

japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !

9 999,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


Japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm

.

Extrémně ostrý japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 300 mm z oceli AISI 1095 je dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        160 mm
Délka čepele:          310 mm    síla ostří: 4,1 mm
Celková délka:        470 mm
Hmotnost:                315 g
.

Nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm je velmi kvalitní nůž určený pro nejnáročnější zákazníky z řad profesionálů, tak i amaterských kuchařů. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení. Čepel o délce 310 mm z oceli AISI 1095 byla ve finální fázi leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razorsharp). Reálný SanbonSugi hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra. Saya je ručně zdobena perletíz pravých mušlí s motivem draka.

.
Osmihranná rukojeť je vyrobena ze dřeva palisandru (Rosewood) . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Sashimi / Sakimaru Yanagiba 310 mm z oceli AISI 1095 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Tato ocel není 100% nerezová !
✅ Nepoužívejte japonský nůž Sakimaru Yanagiba z oceli AISI 1095 ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž Sakimaru Yanagiba z oceli AISI 1095 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání, nebo dokonce zlomení.   
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž Sakimaru Yanagiba nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním dřevěném pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Japan Swords
ST-13

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

Josho-Tsuki AISI 1095 Steel - Sakimaru Yanagiba - Japanese Chef Knife 310mm with Saya

Josho-Tsuki AISI 1095 Steel - Sakimaru Yanagiba - Japanese Chef Knife 310mm with Saya

japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !

Související produkty