Cukrársky Nôž na Prekrajovanie Korpusov Tôrt - Hladký 350mm
Kód: KNTN-KC-034
Cukrářský nůž Kanetsune na prokrajování korpusů dortů - hladký 350 mm
Loading...

Cukrársky Nôž na Prekrajovanie Korpusov Tôrt - Hladký 350mm

Kód: KNTN-KC-034

Japonský hladký nôž na tortu z nehrdzavejúcej ocele AUS-8 s rukoväťou z preglejky. Dĺžka ostria 350 mm.

Detailné informácie

Gravírování ?
Môžeme doručiť do
✅ Skladem (4 ks)
24.03.2025
€127,96 €105,75 bez DPH

Podrobný popis

Tortový nôž na krájanie tortových korpusov

Hladkým dlhým nožom ľahko nakrájajte piškótové korpusy. Môžete ju použiť na prenášanie jednotlivých kúskov a flexibilná ohybná čepeľ uľahčuje hladké roztieranie krémov na koláče, rezy a rolády. S čepeľou nahriatou v horúcej vode sa veľmi ľahko rozotiera čokoláda na dezerty a zároveň sa ňou ľahko krájajú koláče a rezy pokryté čokoládou bez toho, aby sa čokoláda porušila. Tieto nože sa dobre hodia aj na krájanie chleba, toastov, bagiet a iného pečiva, ako aj na orezávanie kebabu alebo sťahovanie rybích filetov z kože. Rukoväte sú vyrobené z preglejky, flexi čepele sú z nehrdzavejúcej ocele AUS-8.


  • •Skvelý dizajn a prevedenie, správna voľba pre profesionálov.

#ShowMore#

Dodatočné parametre

Hmotnosť: 0.19 kg
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 301-350 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 301-350 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
Gravírování: ANO, obrázek (nelze dobírkou)
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
cukrárske nože

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#