Gyutou Nôž 185 mm Kanetsune YS-900 Séria
Kód: KNTN-KC-153
Japonský nůž Gyuto 185mm Kanetsune YS-900 Series
Loading...

Gyutou Nôž 185 mm Kanetsune YS-900 Séria

Kód: KNTN-KC-153

Japonský kuchársky nôž Gyuto zo série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 s jadrom zo švédskej ocele Sandvik 19C27 HRC 60-61, pokovovaný oceľou SUS410. Klasická westernová rukoväť z preglejky s tromi nitmi. Ideálny nôž na krájanie, porciovanie a čistenie mäsa, ovocia a zeleniny. Dĺžka ostria 185 mm.

Detailné informácie

Gravírování ?
Môžeme doručiť do
✅ Skladem (>5 ks)
02.05.2025
€134,34 €111,02 bez DPH

Podrobný popis

Japonský nôž Gyuto zo série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900

Veľmi ostrý japonský nôž Gyuto zo série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 s jadrom z extrémne tvrdej švédskej ocele Sandvik 19C27, ktoré je vložené medzi 2 vrstvy nehrdzavejúcej ocele SUS 410. Hrot noža a čepeľ sa zužujú do špičky, aby sa dala všestranne využiť mimoriadna rezná sila. Krájanie, porciovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - pre tento jedinečný nôž japonského tvaru nebude nič problém. Kuchársky nôž Gyuto je vďaka vyššej špičke vhodný aj na krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a robustná rukoväť z preglejky s tromi nitmi vám poskytujú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní. Japonské umenie, precíznosť a nové technológie robia tento nôž jedinečným a nenapodobiteľným.

Odporúčame kúpiť tento drevený kryt - saya.

Parametre noža:

Celková dĺžka: 305 mm
Dĺžka ostria: 185 mm
Dĺžka rukoväte: 120 mm
Hmotnosť: 145 g

#ShowMore#

Dodatočné parametre

Hmotnosť: 0.145 kg
EAN: 4956856721537
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune YS-900 Series
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune YS-900 Series
Gravírování: ANO, obrázek (nelze dobírkou)
Všetky parametre
Produkt nájdete v tejto kategórii
Séria Hon-Warikomi YS-900

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#