Japonský všestranný nôž Masahiro MSC Paring je ideálny pre úlohy, kde je kuchársky nôž príliš veľký. Ideálny na lúpanie ovocia, zeleniny a jemné kuchynské práce. Vyrobené z...
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM , tvrdost HRC 58 &...
Japonský kuchársky nôž Masahiro BWH Utility. Čepeľ z prvotriednej ocele MBS-26 s tvrdosťou 58-59 HRC je ručne asymetricky brúsená v pomere 80/20, vďaka čomu je čepeľ až o 35 %...
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 135 mm
Univerzálny japonský kuchynský nôž Utility 150 mm zo série SHIUN VG-2 určený na krájanie, porciovanie a čistenie mäsa, ovocia, zeleniny a byliniek. Jadro z ocele VG-2, rukoväť...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Kuchynský nôž Petty od Sakai Takayuki. Čepeľ z 33 vrstiev damasteelovej ocele s jadrom z ocele VG10, tvrdosť HRC 60-62. Rukoväť z mahagónu. Dĺžka čepele 120 mm.
Japonský kuchársky nôž WA-Kengata Petty s nepriľnavým povrchom Kurokage. Jadro z ocele VG10, tvrdosť HRC 60-61. Osemuholníková rukoväť z wengewoodu, nánožník z byvolieho rohu....
Japonský kuchársky nôž Petty 150 mm s osemhrannou rukoväťou zo zelkovového dreva. 33 vrstiev damasteelu, jadro z ocele VG10, tvrdosť HRC 60-62. Dĺžka čepele 150 mm.
řeznický vykošťovací nůž 140 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť...